Entree Schuttersgebouw ondergaat een facelift onder de naam operatie "De Bataafse opstand"

Momenteel is er een mooi initiatief gaande om de entree van het Schuttersgebouw te voorzien van een nieuw aanzien. Door een aantal vrijwilligers worden bouwkundige aanpassingen uitgewerkt aan de gedateerde ingang, voorportaal en bargedeelte. Het oude houtwerk wordt verwijderd en decoratieve elementen en eigentijdse materialen komen daarvoor in de plaats. En om eerlijk te zijn, het idee om de entree en bar gedeelte van een nieuw aangezicht te voorzien kwam van een viertal schutters. Deze schutters, inmiddels bekend als “de vier musketiers”, hadden hun creatieve inzichten en ideeën gebundeld en voorgelegd aan het bestuur. Deze ging overstag en met behulp van een aantal vrijwilligers is men inmiddels begonnen.

Wij zullen regelmatig de voortgang van de werkzaamheden delen, de planning is dat jullie het resultaat "live"  kunnen bewonderen op de jaarvergadering.

Bent u een creatieve duizendpoot die onze vrijwilligers kan ondersteunen bij deze activiteiten? Meld u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op.

Hieronder enkele foto's waaraan werkzaamheden verricht zullen worden.

Gereedschap

Bar

Entree

WC aanzicht

Doorloop Bar

Wijnglazen

schutterstent oud

Bezoekadres

Dorpsplein 11

6911 AJ Pannerden

0316 - 371319

Voor al uw vragen gerelateerd aan Schuttersgilde Claudius Civilis:

senaat@claudiuscivilis.nl

Postadres

Aerdtsestraat 18

6911AS Pannerden

Email: senaat@claudiuscivilis.nl

Privacy Statement

Wilt u weten hoe wij met uw gegevens om gaan? U vindt het in ons Privacy Reglement Claudius Civilis.