kermis7

(Foto zoals gedeeld op de Facebook pagina "Pannerden van nul tot nu")

(November 2020) Niet alleen de vereniging en het bestuur is in beweging, ook onze website zit niet stil. Op basis van een nieuwe bestuurlijke structuur waarvoor men vorig jaar (2019) gekozen heeft wordt de website in grote lijnen hiermee afgestemd. Een van de nieuwe commissies is “Public relations” en recentelijk heeft deze commissie een overleg gehad over de nieuwe website, en zo ook over het aanleggen van een archief. Binnen ons eigen archief zijn al vele foto’s gedigitaliseerd en in de cloud geplaatst.

Ook ontvangen wij zo nu en dan verschillende voorwerpen van leden die zij al jaren in hun bezit hebben en op een of andere manier een link hebben met onze vereniging. Zoals bijvoorbeeld een fles rode wijn die speciaal ontworpen was voor het 100 jarig jubileum van onze Schuttersgilde. Maar ook oude bouwtekeningen, rekeningen, medailles, enz.fles

Recentelijk is er ook een leuk initiatief gestart op Facebook genaamd “Pannerden van nul tot nu”. Een heel mooi initiatief waarbij met regelmaat ook oude foto’s van de Pannerdense kermis de revue passeren. Echte pareltjes.

De vele foto’s die wij in ons bezit hebben willen wij binnenkort via ons digitale museum tentoonstellen. Ook uw foto’s zijn daarbij van harte welkom. We proberen wel het verhaal achter de betreffende foto te vertellen. Een foto plaatsen is op zich niet moeilijk, maar het wordt natuurlijk veel interessanter om te vermelden waar en wanneer de foto gemaakt is, wat of wie er precies op staat en welk verhaal er eventueel aan ten grondslag ligt.

We zien uw foto’s en het verhaal graag tegemoet!

Digitale groeten van de PR commissie.

Volledig overzicht van alle bestuursleden SCC 2021

Bezoekadres

Dorpsplein 11

6911 AJ Pannerden

0316 - 371319

Voor al uw vragen gerelateerd aan Schuttersgilde Claudius Civilis:

senaat@claudiuscivilis.nl

Postadres

Aerdtsestraat 18

6911AS Pannerden

Email: senaat@claudiuscivilis.nl

Privacy Statement

Wilt u weten hoe wij met uw gegevens om gaan? U vindt het in ons Privacy Reglement Claudius Civilis.