Zomer in Gelderland wordt weer een groot feest!

Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om een heleboel leuke dorpen, steden en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: wat is de Mooiste plaats van Gelderland? Die ‘eretitel’ is nu nog in handen van Kerkwijk. Zij wonnen vorig jaar.

Groot feest!

Hopelijk wordt het weer een feest als vanouds! Iedereen is welkom om bij de uitzending te komen kijken en de teams aan te moedigen. Wil je bij de uitzending zijn? Kom dan vanaf 17.30 uur naar het dorpsplein om team Pannerden te steunen!

De dag van Pannerden is op maandag 22 augustus

Ieder dorp, stadje of buurtschap staat gedurende een hele dag in de schijnwerpers. Zo is er overdag ook een radioverslaggever en doen we op de verschillende social-media-kanalen verslag vanuit de plaatsen waar we komen. Zomer in Gelderland heeft een eigen Facebookpagina waar alles te volgen is. We beginnen de dag met het uitdelen van de dagopdracht. Dat gebeurt om 9.30 uur op de plek waar in de avond de uitzending is. Om 18.15 uur sluiten we de dag af met die live-uitzending op TV Gelderland, waarin onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ worden onthuld.

Interesse? Geef je dan nu op om Team Pannerden te helpen met hand- en spandiensten. Laten we Pannerden samen op de kaart zetten en voor de titel "Mooiste plaats van Gelderland" gaan.

Wil je op de hoogte blijven van update over Zomer in Gelderland? Volg dan deFacebookpagina van Zomer in Gelderland: facebook.com/zomeringld

Bezoekadres

Dorpsplein 11

6911 AJ Pannerden

0316 - 371319

Voor al uw vragen gerelateerd aan Schuttersgilde Claudius Civilis:

senaat@claudiuscivilis.nl

Postadres

Aerdtsestraat 18

6911AS Pannerden

Email: senaat@claudiuscivilis.nl

Privacy Statement

Wilt u weten hoe wij met uw gegevens om gaan? U vindt het in ons Privacy Reglement Claudius Civilis.