foto koningsbalposter

Het feest kan beginnen in Pannerden want op de avond voor Koningsdag (dinsdag 26 april aanstaande) trappen wij muzikaal al af in de Schutterstent met de superband Cabrio! Koningsbal kan niet beter aanvangen en daarom zijn bij deze alle leden van harte uitgenodigd om deze feestavond te komen vieren.

Speciaal voor deze gelegenheid zal zowel de troon als de senaat “verhuizen” naar de zijkant van het Schuttersgebouw. Jubilarissen kunnen een tafel reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook aan onze “staande” leden is gedacht want eenieder die niet aan een bank wil zitten, maar gezellig wil rondhangen in het Schuttersgebouw, hebben wij de bar achterin de zaal geopend. Lekker flaneren van tafel naar tafel, of aan de bar even bijkletsen en proosten, het kan allemaal. En dansen natuurlijk, want met deze superband kun je niet stil blijven staan. Er mag gedanst worden!

Entree voor de leden is gratis op vertoon van je persoonlijke ledenpas. Toegang is vanaf 16 jaar en ouder en de zaal is geopend vanaf 19.00 uur tot 00.00 uur.

Koningsdag

Een gevarieerd programma op Koningsdag in Pannerden. Schuttersgilde Claudius Civilis bied een dag vol plezier aan voor jong en oud. Het programma ziet er als volgt uit:

10.30 uur: Verzamelen Harmonie Wilhelmina, senaat, officieren, vendeliers, kruisboogschutters, bielemannen en natuurlijk alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s op het Dorpsplein.

10.35 uur: Rondgang door Pannerden, samen met de kinderen met hun versierde fietsen, steppen, buggy’s, karren, etc. Voor ieder kind dat aan de optocht deelneemt is er een traktatie na afloop.

11.00 uur: Toespraak door een afgevaardigde van B&W, de vendelhulde van het officierencorps, het Wilhelmus en het hijsen van de vlag bij het schuttersgebouw.

11.15 uur: Welkom in het schuttersgebouw door de President aan alle jubilarissen van 2020, 2021 en 2022 en tevens alle oud-koningsparen. Aansluitend start van de huldigingen van de jubilarissen. Voor de kinderen is vanaf dat moment het Dorpsplein omgedoopt tot “Speulplein’ waarop ze lekker kunnen ravotten en spelletjes spelen. Tevens start Vrijmarkt, men kan zich op deze dag melden bij marktmeester Bennie Vreman.

13.30 uur: Gezamenlijke Vendelhulde voor alle jubilarissen.

14.00 uur: Keizerschieten voor alle oud-koningen en oud-koninginnen.

17.00 uur: Prijsuitreiking en vendelhulde nieuwe keizer(in).

18.00 uur: Einde Koningsdag.

Wij zien jullie graag aankomende Koningsdag in Pannerden!

Klik hier voor de poster van het volledige Koninggsbal en Koningsdag programma!

Bezoekadres

Dorpsplein 11

6911 AJ Pannerden

0316 - 371319

Voor al uw vragen gerelateerd aan Schuttersgilde Claudius Civilis:

senaat@claudiuscivilis.nl

Postadres

Aerdtsestraat 18

6911AS Pannerden

Email: senaat@claudiuscivilis.nl

Privacy Statement

Wilt u weten hoe wij met uw gegevens om gaan? U vindt het in ons Privacy Reglement Claudius Civilis.