Schuttersgilde Claudius Civilis gaat zijn jubilarissen in het zonnetje zetten tijdens een speciale Schuttersdag op zondag 25 juli aanstaande.

Vanwege de corona pandemie konden in 2020 en 2021 de jubilarissen helaas niet tijdens het traditionele Koningsbal gehuldigd worden.

Dit wordt nu ingehaald op deze speciale dag. Tevens zal het Keizerschieten van de oud-koningen en oud-koninginnen plaatsvinden wat gepland stond voor 2020.

In de ochtend is het tijd voor de jubilarissen en in de middag voor het Keizerschieten. Maar uiteraard is het een feestelijke dag voor alle schuttersvrienden en vriendinnen. Eindelijk weer eens een feestelijke happening waarbij wij met ons allen ouderwets kunnen gaan genieten van elkaars gezelschap onder het genot van een drankje en hapje.

De zaal / feestterrein is geopend vanaf 10.00 uur en vanaf 11.00 uur beginnen de huldigingen. De entree is gratis maar houd er rekening mee dat voor toegang tot dit evenement een verplichte Toegangsbewijs is vereist.

Voor meer informatie over deze maatregelen verwijzen wij u graag naar de volgende internetsites van de overheid:

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag zien wij u op zondag 25 juli 2021 in en rond ons deels gerenoveerde schuttersgebouw.

powered by social2s

Bezoekadres

Dorpsplein 11

6911 AJ Pannerden

0316 - 371319

Voor al uw vragen gerelateerd aan Schuttersgilde Claudius Civilis:

senaat@claudiuscivilis.nl

Postadres

Aerdtsestraat 18

6911AS Pannerden

Email: senaat@claudiuscivilis.nl

Privacy Statement

Wilt u weten hoe wij met uw gegevens om gaan? U vindt het in ons Privacy Reglement Claudius Civilis.