Kringdag Rijk van Nijmegen G.v.A. Doornenburg is afgelast

Officierencorps_2019
Categorie
Officierencorps
Datum
zondag 7 juni 2020 00:00
Locatie
Doornenburg

Schuttersvrienden- en vriendinnen,

Net als iedereen volgen wij ook de ontwikkelingen rondom het Coronavirus COVID19 met de daaruit voortkomende besluiten vanuit de overheid op de voet. Het kan dan ook niet anders dan dat wij onze agenda hebben leeg gemaakt v.w.b. alle activiteiten tot 1 juni.

Vergaderingen zijn geannuleerd, verzet naar een later tijdstip of vinden op digitale wijze plaats. Oefenavonden zijn stopgezet en concoursen of kampioenschappen elders zijn afgelast.

Door de maatregelen die onlangs zijn afgekondigd kan ook ons jaarlijkse Koningsbal en Koningsdag niet doorgaan. Wel kunnen we mededelen dat we i.s.m. de band Cabrio hebben besloten dat we de reservering hebben omgezet naar 26 April 2021, Koningsbal in het Schuttersgebouw !

Maar, ook voor dit jaar zit er nog e.e.a. in het vat, echter is er momenteel nog veel onzekerheid. Gezondheid van ons allen staat nu echt op de eerste plaats ! We hebben er ook vertrouwen in dat er weer betere tijden gaan komen. Vandaar dat wij alvast enkele nieuwe datums hebben gepland.

Zet deze datums alvast in uw agenda, wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

  • Vrijdag 19 Juni, jaarvergadering Schuttersgilde Claudius Civilis
  • Zaterdag 27 Juni, Schuttersmiddag- en avond met o.a. aandacht voor onze jubilarissen,

oud-koningsparen en keizers en een spetterende feestavond

Zoals gezegd zijn deze nieuwe datums nog onder voorbehoud, maar we willen graag met u vooruitkijken. Dit kan echter alleen als we ons allemaal aan de richtlijnen houden.

Schuttersgilde Claudius Civilis verzoekt iedereen dan ook met klem om dat te doen, zodat we samen binnen afzienbare tijd weer met leuke dingen bezig kunnen zijn.

Schuttersvrienden- en vriendinnen, let goed op u zelf en op elkaar, blijf gezond en graag tot snel !

Senaat

Schuttersgilde Claudius Civilis

 
 

Alle datums

  • zondag 7 juni 2020 00:00

Powered by iCagenda

Activiteiten Kalender